Dwerggeit Probeert Met Kleine Pup Te Spelen, Maar Kijk Wat Het Hondje Doet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Soms blijken twee totaal verschillende dieren juist de beste vrienden te zijn. Tenminste, dat is het geval bij deze puppy en zijn kleine vriend. Je zou het misschien niet verwachten, maar deze pup en dwerggeit kunnen het prima met elkaar vinden. Sterker nog, ze spelen zelfs met elkaar en genieten daar intens van! Toen de dwerggeit genaamd Pipsqueak op de boerderij kwam, kon ze niet wachten om te gaan spelen met de puppy’s op het terrein van haar nieuwe onderkomen. Maar toen wist ze nog niet dat de puppy’s helemaal niet zo enthousiast waren met de komst van het geitje…

puppy

Na een korte kennismaking nam een pup genaamd Snowflake het voortouw en samen begonnen ze te spelen. Toen de andere puppy’s dat zagen, besloten ze om Snowflake’s voorbeeld te volgen. Ze zagen hoe leuk deze twee het met elkaar hadden en wilden graag meedelen in die vreugde. Het vriendelijke en speelse gebaar van deze pup naar dit kleine geitje heeft haar geholpen om een band te vormen met alle andere pups op de boerderij.

Het is enorm schattig om te zien hoe deze kleine geit aan het spelen is met deze puppy’s. Ook al zijn de puppy’s van een heel andere diersoort dan de dwerggeit, weten ze het prima met elkaar te vinden. Ik ben verliefd! Vond je dit net zo schattig als wij, vergeet deze video dan niet te delen met al je dierenvrienden op Facebook.