Een Brandweerman Vindt Een Doos In Het Bos. Wat Hij Er In Aantreft Verandert Zijn Leven Voorgoed…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De video die je gaat zien is een korte maar zeer krachtige film gecreëerd door een leerling van het Riverside Christian College.

De film begint met een brandweerman die een achtergelaten doos ziet staan in het bos. Terwijl hij naar de doos toeloopt om te kijken wat er in zit, hoort hij er geluiden uit komen. Hij besluit de doos te openen… een beslissing die zijn leven uiteindelijk voorgoed heeft veranderd. Wat volgt is een hartverwarmend verhaal dat wordt verteld vanuit het oogpunt van een hond.

Het gaat over een man die een hond een rijk leven heeft gegeven vol met liefde en blijdschap — een hond die anders gestorven zou zijn als puppy. De student wilde hiermee laten zien hoe bijzonder de vriendschap tussen een mens en hond kan zijn.

boxer pup puppy hond

ZIE OOK: Hond komt in het bos een vos tegen, maar niemand had verwacht dat de vos zo zou reageren!

Tegen het einde van de video hield ik het niet meer droog. Dit heeft me echt diep geraakt. Als je van honden houdt, dan zul je precies begrijpen wat ik bedoel. Als dit filmpje jou ook heeft geraakt, vergeet het dan niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!