Zie Je Deze Kleine Puppy? Hij Speelt Met Zijn Beste Vriend, Maar Wacht Totdat Je Ziet Wie Het Is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Ruggles, de schattige puppy uit de onderstaande video. Zijn favoriete bezigheid is om te spelen en te ravotten met zijn menselijke vrienden. Maar wat je misschien niet zou denken is dat deze puppy een moeilijke tijd achter de rug heeft. De arme Shih-Tzu was geboren en opgegroeid in een zogenaamde ‘puppy-mill’ (grootschalige puppy fokkerij). Deze manier van fokken en verkopen is puur gericht op het zo snel mogelijk verdienen van geld, zonder dat er rekening wordt gehouden met het welzijn van de puppy’s. Ruggles heeft nooit echte liefde gekend.

puppy

De omstandigheden in deze ‘puppy kwekerij’ waren zo slecht dat de politie ingeschakeld moest worden om Ruggles te bevrijden. Het is een schande dat Ruggles zo’n verschrikkelijke start van zijn leven heeft moeten doormaken, maar gelukkig werd hij gered door goede mensen! Hoewel het even heeft geduurd voordat hij zijn gezondheid en vertrouwen volledig terug heeft gewonnen, is hij nu een gelukkige en blije puppy.

Hij heeft inmiddels een vriend gevonden die hem op weg heeft geholpen. Alle dieren verdienen een veilig thuis en de twee dieren uit deze video zijn daar geen uitzondering op! Bekijk hieronder de schattige video en deel hem als je net als wij TEGEN deze ‘puppy kwekerijen’ bent die schadelijk zijn voor onze trouwe viervoeters!