Kleine Pup Bewijst Dat Hij Een Groot Hart Heeft Wanneer Zijn Baasje Flauwvalt In Een Drukke Straat.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is vaak een frustrerende ervaring wanneer je ziet dat een dierbare in nood zit, en dat geldt niet alleen voor mensen. Dieren merken het namelijk ook wanneer we het moeilijk hebben of er even niet zijn.

Toen deze kleine pup zag dat zijn baasje plotseling flauwviel in het midden van een drukke straat in Guizhou, China, werd hij gelijk nerveus en weigerde zijn baasje alleen achter te laten. Ondanks dat het een niet al te grote hond is, blijft hij continu zijn baasje beschermen, zelfs wanneer de ambulancemedewerkers arriveren.

puppy hond flauwvallen

Als ze eenmaal de flauwgevallen man in de ambulance weten te dragen, loopt de pup nerveus mee en blijft hem goed in de gaten houden. Zelfs wanneer de deuren even dichtgaan blijft hij rondjes lopen rond de ambulance. Het is goed dat de ambulancemedewerkers hem bij zijn baasje lieten, want anders kregen ze waarschijnlijk te maken met een gefrustreerde pup. Normaal gesproken beschermen wij onze trouwe viervoeters, maar in dit geval was het even omgekeerd. Zo zie je maar weer hoe loyaal deze dieren zijn. Bekijk hieronder hoe de loyale puppy zijn flauwgevallen baasje nauwlettend in de gaten houdt.