Deze pup werd achtergelaten in een brandend gebouw, nu helpt hij anderen uit de brand!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bill Linder redt al zijn hele carrière levens door zijn eigen leven op het spel te zetten. Hij werkt al jaren bij de brandweer!

Op een dag ontdekt Bill tijdens een felle brand in een gebouw een pitbull pup. Het beestje is pas 3 weken oud en had zich verstopt in een hoek van de woning! De vlammen slaan inmiddels uit het gebouw en het hondje kan geen kant op. Bill twijfelt geen moment en neemt de pup zo snel mogelijk mee naar buiten. Daar krijgt het beestje direct medische hulp en wordt hij vervolgens naar de plaatselijke dierenart gebracht. Bill noemt het hondje Jake. Hij had op dat moment nooit kunnen bedenken wat dit hondje later voor hem zal gaan betekenen!

puppy-asiel-brandveiligheid

Door de felle brand had het beestje over 75% van zijn lichaam brandwonden.. De familie van de pup wil de hoge medische kosten niet betalen.

pup-2

Misschien hebben ze het geld niet, zou je denken? Nee, dat is het niet! De dierenart heeft namelijk een betalingsregeling. De eigenaren waren nog wel bij de pup en de dierenarts langsgegaan. Maar zodra ze de hoge kosten zagen vertrokken ze zonder iets te zeggen.. Schandalig dat je een puppy zomaar in de steek!

pup-3

Bill krijgt Jake maar niet uit zijn hoofd. Nadat hij met zijn vrouw had overlegd besluiten ze om de pup te adopteren! Na 6 lange weken en intensieve medische zorg was Jake helemaal klaar om naar zijn nieuwe huis en familie te gaan.

pup-4

Hij heeft in het gezin ook een grote honden broer met wie hij veel kan spelen! Al snel neemt Bill Jake mee naar zijn werk bij de brandweer. De andere brandweermannen zijn zo gek op Jake dat de Chief besluit om Jake bij het team te halen. Vanaf dat moment is Jake officieel onderdeel van het team en de mascotte van de brandweer!

pup-5

Jake gaat als onderdeel van het team ook langs op basisscholen. Zo leren kinderen over brandveiligheid en het werk van de brandweer. Een hele belangrijke les! Zo vertellen Bill en Jake over het belang van rookmelders en koolstofdioxide-melders. De kinderen leren ook over wat ze moeten doen wanneer er brand uitbreekt. Bill vertelt ook altijd het verhaal van Jake en hoe ze bij elkaar zijn gekomen.

pup-6

Jake is momenteel in training om de brandweer nog meer te kunnen helpen. Hij wordt getraind om gevaarlijke of giftige stoffen te ontdekken na een brand. Uiteindelijk zal Jake ook kunnen ontdekken waar een brand precies is ontstaan! Wat een super hond!

pup-7

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...