Priester staat op het punt om het koppel te trouwen. Maar dan doet hij iets wat niemand ooit verwacht had. Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het leek een gewone, traditionele bruiloft toen het huwelijkspaar voor het altaar in de kerk stond en de priester opstond om de aan huwelijksvoltrekking te beginnen.

Leah en Chris O’Kane en hun families waren bijeengekomen in de prachtige St. Brigid Chapel in Ierland, waar de grote dag van het bruidspaar zou beginnen. Alles leek perfect. De gasten zagen er prachtig uit, het huwelijkspaar stond stijf van de zenuwen. Het feest stond op het punt te beginnen! Toen de priester naar de microfoon liep, verwachtte de bruiloftsgasten dat hij het paar zou gaan toespreken. Maar wat hij in plaats daarvan deed, was zo onverwacht en hartverwarmend dat het publiek ademloos toekeek. Minutenlang was het doodstil in de zaal.

priester

De gasten konden amper een woord uitbrengen toen ze zagen wat meneer de priester voor het paar deed. Ik durf te wedden dat niemand in de zaal dit ooit had meegemaakt.

Wat een bijzondere huwelijksvoltrekking en wat een geweldige priester. Dit huwelijk kon geen betere start krijgen. De video is in 2014 gemaakt en is nu al meer dan 50 miljoen keer bekeken, en wij snappen helemaal waarom!

Bekijk hieronder waarom deze video zo razend populair is geworden:

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...