Deze Portier Komt Erachter Dat Hij In Beeld Is En Doet Vervolgens Iets Wat NIEMAND In De Arena Had Verwacht!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een sportwedstrijd bezoeken is een leuke manier om een middag of avond te vullen met entertainment. Naast dat je je favoriete club ziet spelen, zijn er talloze andere leuke manieren om de tijd te verdrijven tijdens bijvoorbeeld de wedstrijdpauze. Tenminste, wel als je in de VS woont, waar ze iets fanatieker zijn dan wij.

In de VS is het namelijk de gewoonte dat voor de wedstrijd of tijdens de pauze de camera’s op het publiek worden gericht. Zo kan het dus voorkomen dat je je eigen gezicht ziet op het grote scherm!

portier-op-film

Zodra de camera’s op jou worden gericht, dien je een dansje te doen. De meeste mensen schrikken als ze zichzelf zien op het grote scherm, maar dat gold niet voor de portier die we zien op 1:20. In de eerste instantie had hij namelijk niet door dat hij werd gefilmd, en deed gewoon zijn werd door de weg te wijzen aan passerend publiek. Juist daarom kwam zijn verrassingsact zo plotseling voor het publiek!

Uit het niets begint hij te dansen en zo krijgt hij het voor elkaar om iedereen in de arena te laten juichen. Wat een fantastische man, er zouden meer mensen moeten zijn zoals hij! Bekijk in de clip hieronder de briljante verrassingsact van de man. Kan je niet wachten op de moves van de portier en wil je meteen zien wat hij deed, spoel dan even door naar 1:20.