Arbeiders Vinden Een 71 Jaar Oude Portemonnee. Als Ze Zien Wat Erin Zit, Kunnen Ze Hun Ogen Niet Geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat zou jij doen als je een portemonnee vindt? De meesten zullen proberen om de rechtmatige eigenaar te vinden. Wel zo netjes, toch?

Dat is precies wat een groep arbeiders deed nadat ze een oude portemonnee vonden in een theater. Het was echter nog niet zo gemakkelijk om de eigenaar te vinden; de portemonnee was immers al 71 jaar oud! De portemonnee werd gevonden tijdens de renovatie van het Talent Factory Theater in Iowa – verscholen onder enkele vloerplanken. Toen ze de portemonnee vonden, was het meteen duidelijk dat deze uit een ander tijdperk kwam. Toen ze de portemonnee openden, vonden ze een aantal vervaagde foto’s, een lidkaart van de scouts en zelfs voedselbonnen van tijdens de oorlog.

portemonee

Het viel de arbeiders op dat de identiteitskaart uit 1944 met de hand getekend was door Clare McIntosh. De arbeiders vroegen zich af of ze Clare zouden kunnen opsporen. Hoewel het telefoonnummer een beetje gedateerd was, vonden ze na intensief speurwerk de 85 jaar oude Clare terug – die 15 jaar oud was toen ze haar portemonnee verloor. Het is een mirakel dat ze de rechtmatige eigenaar van de portemonnee na zo veel jaren nog terug wisten te vinden. Bekijk hieronder hoe de portemonnee eruit zag en vergeet deze ongelooflijke video niet te delen met je vrienden!