De man komt het podium en begint te zingen. Maar als dit 12-jarige meisje begint? Niet te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Jullie hebben misschien al eens van Amira Willihagen gehoord. Ze is bekend geworden van het zingen van operaliederen op zeer jonge leeftijd.

Ze is een Nederlands meisje uit Nijmegen, en kreeg bekendheid van de tv-show “Holland’s Got Talent”. Inmiddels heeft ze al twee albums op haar naam staan. Een van de platen is zelfs met de status Goud bekroont. Naast een gouden plaat won ze in 2014 ook de Giuseppe Sciaccaprijs vanwege haar prestaties in de muziek en zang.

12-jarige

Haar stem is niet alleen prachtig om te horen. Het is zo ontzettend knap dat een meisje van haar leeftijd al zo steengoed kan zingen!

In het filmpje hieronder zingt ze een duet met Patrizio Buanne. Samen zingen ze de klassieker “O Sole Mio”. Het duet is tijdens het ‘Classics is Groot’ concert in Zuid Afrika, het land waar haar moeder afkomstig uit is.

Bekijk de hartverwarmende video hieronder, en vergeet deze bijzondere video zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!