Is dit het meest intense TV moment ooit?

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is alweer 10 jaar geleden dat de BBC de fantastische natuur documentaire Planet Earth uit bracht.

Miljoenen mensen keken de elfdelige televisie serie en genoten van de prachtige natuurbeelden. De beelden worden begeleid door een voice-over van David Attenborough. Het koste maar liefst 5 jaar om deze documentaire te maken! Van het materiaal van Planet Earth werd in 2007 een bioscoopfilm gemaakt, genaamd Earth. De echte fans zullen dolblij zijn om te horen dat het eerste deel van Planet Earth II op 6 november is uitgekomen! Wederom is David Attenborough de stem die ons meeneemt op een geweldig avontuur.

natuur

Er is één scene die enorm veel indruk maakt. Kijkers hebben dit fragment al uitgeroepen tot het meest intense TV moment ooit! Ik geef ze geen ongelijk en heb zelf ook met ingehouden adem zitten kijken! Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die op en neer heeft gesprongen en tegen het beeldscherm heeft geschreeuwd. Deze scene lijkt rechtstreeks uit een horrorfilm te komen..

Laat de beelden voor zich spreken en kijk de scene hieronder! Ben jij ook zo onder de indruk? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.