Moeder is verward als haar pitbull op een dag plotseling naar buiten rent. Je zal NOOIT geloven wat de reden is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2009 zette een shockerend verhaal verhaal over een pitbull de wereld op z’n kop.

In Grand Rapids, Michigan, werd een man in de gevangenis gegooid na aanklachten van huiselijk geweld en mishandeling nadat hij zijn vrouw op gruwelijke wijze in elkaar had geslagen. Echter, de held uit het verhaal was een pitbull genaamd Blitz. De hond kon uit het raam meekijken hoe de desbetreffende vrouw in het huis daarnaast werd mishandeld en vervolgens de straat op werd gesleurd.

blitz

Het moment dat Blitz doorkreeg wat er aan de hand was, kwam de 2-jarige held in actie. Precies op het moment dat zijn baasje naar bed wilde gaan, hoorde Blitz een vrouw van buiten schreeuwen: “Help me!” Blitz besloot recht op de man af te rennen.

Ondanks dat Blitz de man nooit heeft gebeten, leidde hij hem net genoeg af dat hij de vrouw losliet. Samen met Blitz rende de vrouw weer naar haar appartement en belde de politie.

De politie kwam ter plaatse en de vrouw was gered! Blitz’s baasje, die graag anoniem wil blijven, deelde haar verhaal in de hoop dat alle negativiteit over pitbulls de wereld uit geholpen worden.

Ze vertelde verschillende reporters: “Blitz is geweldig met de kinderen. Ik had geen betere hond kunnen wensen.”

DEEL dit geweldige verhaal, om op deze manier alle negativiteit over pitbulls de wereld uit te helpen!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!