Ze Legden Deze Mishandelde Pitbull In Een Gootsteen Met Warm Water. Zijn Reactie? Schitterend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In het begin van 2015 stond een pitbull genaamd Rudy op het randje van de dood. De arme hond was gedumpt in een plastic emmer in New York. Het plaatselijke asiel nam direct contact op met een dieren reddingsorganisatie en vroeg hen om hulp.

Rudy was vermagerd, niet in staat om te lopen en bedenkt met wonden. Hoewel zijn geschiedenis onbekend was, wist het personeel zeker dat Rudy zwaar mishandeld, verwaarloosd en geslagen werd door zijn oude eigenaar. Hij miste bijna al zijn vacht en had een verschrikkelijke breuk in zijn voorste poot. De arme pitbull werd overgebracht naar een medisch pleeggezin waar hij behandeld kon worden.

“In tegenstelling tot andere verwaarloosde honden, was Rudy niet bang van mensen. Hij was juist dankbaar en gaf de liefde alleen maar terug,” schreef de organisatie op hun Facebook pagina.

pitbull, hond, huisdier

ZIE OOK: Deze hond wil nog één ding zeggen voordat ze sterft. Haar laatste wens zal tranen in je ogen brengen.

Gelukkig kon Rudy de laatste momenten van zijn leven doorbrengen met mensen die om hem gaven. In de onderstaande video kun je zien hoe erg hij geniet van een warm bad. Een paar maanden later overleed hij, maar in de tussentijd werd hij oneindig verwend door zijn prachtige pleegfamilie. Bekijk de video hieronder en vergeet dit verhaal niet te delen op Facebook om hond Rudy te blijven herinneren.

Meer dierenverhalen? Like ons en mis niks!