Ze Stelt Haar Hond Een Vraag. Hoe Hij Erop Reageert? Ik Kan Hier Uren Naar Kijken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Meestal als ik mijn hond een vraag stel, staart hij mij aan alsof hij er niets van begrijpt. Tenzij ik een stuk speelgoed of een traktatie in mijn hand heb, toont hij geen teken van begrip. Dit is echter niet het geval bij de slimme pitbull uit de onderstaande video! Zijn naam is CZR (Ceasar) en zodra zijn baasje vraagt of hij naar buiten wil, schudt hij met zijn hoofd overduidelijk “nee.” Maar als het baasje vervolgens vraagt of hij een koekje wil, blijft Ceasar opgewonden “ja” knikken.

pitbull hond pit bull

De video was geüpload door het YouTube kanaal teamCZR, een kanaal dat zich focust op de verbazingwekkende communicatievaardigheden van de pitbull. Honden weten op verschillende manieren te communiceren met mensen door middel van lichaamstaal en gedrag, zoals blaffen, janken en grommen. Zoals CZR in de video demonstreert is het mogelijk om je hond “ja” te laten knikken of “nee” te laten schudden met het hoofd. Dit vereist natuurlijk veel training en toewijding. Hier bij Viralmundo houden we ervan als dieren zoals CZR hun talenten laten zien op film. We hopen dat je van de onderstaande video gaat genieten en vergeet dit filmpje niet te DELEN met alle hondenliefhebbers op Facebook als Ceasar een lach op je gezicht heeft getoverd!