Deze Verwaarloosde Hond Was Haar Pups Kwijt En Smeekte Om Hulp. De Hereniging Is Aangrijpend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ruim twee jaar geleden kreeg de portier van het Villalobos Reddingscentrum in New Orleans een belangrijk telefoontje. Er was een teefje gezien op de parkeerplaats van een plaatselijke supermarkt.

Het was niet zomaar een teefje, ze was namelijk mager en leek zich niet goed te voelen. De eigenaar was in geen velden of wegen te bekennen. De vrijwilligers van het reddingscentrum kwamen direct in actie en gingen op onderzoek uit. Uiteindelijk vonden ze haar in een nabijgelegen wijk. Het bleek dat het teefje net was bevallen van een aantal pups. Toen de vrijwilligers uit de auto stapten om haar te helpen, gebeurde er iets hartverscheurends – de jonge moeder kroop angstig naar hen toe, alsof ze om hulp smeekte om haar verloren pups te vinden.

rashond, pitbull

ZIE OOK: Het lijkt alsof deze hond op het ijs valt, maar wat hij eigenlijk doet? Geweldig!

De redders maakten een riem vast aan de hond liepen achter haar aan. De tocht eindigde bij een huis. Toen ze daar aanbelden bleek dat de hond van één van de bewoners was, maar het was duidelijk dat de hond al maanden niet verzorgd werd. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat de bewoners de pups ergens in het huis hadden verstopt. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien wat er gebeurt als de vrijwilligers de pups proberen te redden… Het is overduidelijk dat deze hond haar puppy’s echt heeft gemist!

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!