Deze Pitbull Werd Gebruikt Als Gevechtshond. Zijn Reactie Wanneer Hij Voor Het Eerst Liefde Voelt? Hartverwarmend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat je gaat zien in de onderstaande video is een verhaal dat getuigt van zowel de kracht van liefde als van dapperheid en hoop.

De pitbull die werd gered en onderdak vond in dit asiel, was ooit het slachtoffer van mensen die hem mishandelden. Het is afschuwelijk hoeveel dieren er in gevaarlijke situaties terecht komen, alleen maar omdat de mens er geld mee kan verdienen. In deze video zien we hoe een vrouw een bezoekje komt brengen aan de pitbull die achter de tralies zit. Hoewel ze ervaring heeft met agressieve dieren, was het nog maar de vraag hoe de pitbull zou reageren. De hond maakte een geluid dat op verschillende manieren kon worden geïnterpreteerd, maar gezien het feit dat hij met zijn staart kwispelde, wist ze dat ze haar hand door de tralies kon steken.

pitbull puppy

De blik in zijn ogen spreekt boekdelen. De hond die al die jaren geen warmte heeft gekend, krijgt eindelijk de liefde die hij zo hard nodig heeft. Bekijk de ontmoeting hieronder en vergeet deze hartverwarmende opname niet te DELEN met je vrienden op Facebook.

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!