Toen Deze Jongen Nerveus Het Podium Betrad, Begon De Jury Te Lachen. Maar Wat Hij Vervolgens Deed? KRANKZINNIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste 9-jarigen zijn geïnteresseerd in speelgoed, buitenspelen of computerspelletjes, maar dat geldt niet voor Adrian Romoff.

Adrian duikt liever in de wereld van de wetenschap, muziekinstrumenten en complexe discussies – het is dan ook geen verrassing dat hij een aantal klassen heeft overgeslagen. Naast het feit dat Adrian een slimme jongen is, betekent de piano veel voor hem.

Het gaat hem vooral om de emotie, om het gevoel. Zelfs op jonge leeftijd weet hij dat muziek nooit perfect kan zijn, simpelweg omdat mensen de instrumenten bespelen. Volgens Adrian zijn het juist de imperfecties die muziek zo boeiend maken. Maar wacht tot je hem piano hoort spelen…

elektrische piano, piano, muziekinstrument

ZIE OOK: 4 mannen zingen ‘Hallelujah’, maar kijk wat er gebeurt als Celine Dion invalt… KIPPENVEL!

Dit 9-jarige jongetje heeft het echt in zich om een grote ster te worden. Mocht dat niet lukken, dan is de kans groot dat hij slaagt als dokter, advocaat of wetenschapper – wie weet. The sky is the limit voor dit jonge talent! Bekijk zijn fantastische optreden hieronder en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook als je genoten hebt van zijn performance!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!