Hij is geboren zonder handen maar wanneer hij achter de piano plaatsneemt.. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Russische Alexei Romanoc is geboren zonder handen. Als kind genoot hij altijd al van muziek maar hij had nooit gedacht ooit zelf een instrument zoals de piano te bespelen!

Alexei groeit op in een weeshuis en gaat naar een speciale school voor kinderen met een handicap. Het geluk lacht hem toe wanneer hij als tiener wordt geadopteerd door een liefdevol gezin! Twee jaar geleden hoort hij voor het eerst de meesterwerken van Mozart en Vivaldi. De prachtige piano klanken maken iets in hem los. Hij moet en zal ook zelf deze prachtige muziek maken! Op zijn middelbare school steunde zijn muziekdocente hem door dik en dun. Ze oefende uren samen na schooltijd en dit had effect.

pianist

Zijn docente leerde Alexei eerst de muziek uit zijn favoriete films zoals de Titanic en Twilight. Het duurt niet lang voordat het de vrienden van Alexei opvalt dat hun vriend een droom heeft. Twee van zijn vriendinnen spelen zelf piano en besluiten Alexei extra lessen te geven. Ze beginnen met de basis van muziek, het lezen van noten.

Deze vriendinnen helpen hem nog steeds, ze sturen hem bladmuziek die Alexei vervolgens bestudeert. Wanneer hij een muziekstuk ontdekt wat hij mooi vindt gaan ze met zijn drieën achter de piano zitten en oefenen ze net zo lang tot Alexei het hele stuk kan spelen!

Al dit harde oefenen werpt zijn vruchten af. Alexei mag zelfs een keer voor televisie optreden met een klein orkest. Dit optreden wordt gezien door docenten van een conservatorium en voor Alexei het weet wordt zijn door werkelijkheid. Hij wordt aangenomen op het conservatorium en studeert nu om professioneel pianist te worden!

Ik denk dat we nog heel veel van Alexei gaan horen. Hij is nu al een geweldig pianist!

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!