Hij staat op het punt om een selfie te maken. Maar wat er dan plotseling zijn fotomoment verstoord? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Alles wat nodig was voor deze foto was een man op een boot.

Of het beestje een toekomstige vriendschap met de man had voorspeld weet ik niet, of misschien omdat hij een camera in zijn hand had. Toch was dit het begin van een geweldig avontuur. Het dier die de man zijn foto besloot te ‘bomben’ kwam op het meest perfecte moment. De man zelf had echter geen idee dat er eengrote verrassing op hem stond te wachten toen hij een selfie wilde maken op zijn boot. Een verrassingsgroet was ongetwijfeld het hoogtepunt van zijn dag. Sommige mensen zouden zich dood schrikken, of zich simpelweg ongemakkelijk voelen.

selfie

Maar deze man deed allesbehalve die dingen. In plaats van een foto te nemen besloot de man zijn video aan te zetten. Uit het niets vond deze zeehond zijn weg in het leven van deze man. Ik durf te wedden dat het beestje geen enkel idee heeft dat hij momenteel een wereldwijde sensatie is! Terwijl de man in de camera kijkt, stelt hij ons allemaal even voor aan zoals hij dat zegt: “Mijn nieuwe vriend.” Deze video is een perfect voorbeeld dat een beetje vriendelijkheid al een hoop verschil kan betekenen. Ondanks dat de man en het beestje vrijwel niets gemeen hebben, stopt dat hen niet om even te genieten van het moment. Niet alleen zorgde de vriendelijkheid van deze zeehond voor een enorme opsteker voor de meneer in kwestie, het zorgt ook nog eens voor beelden die ongetwijfeld een grote glimlach op je gezicht zal toveren!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt