Peuter rent naar een kleine gorilla, niemand had verwacht wat er toen gebeurde!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 2-jarige Isaiah gaat samen met zijn ouders naar de Columbus Zoo in Powell, Ohio.

Het is voor de peuter de eerste keer dat hij naar een dierentuin gaat en hij kijkt zijn ogen uit! Isaiah is dol op dieren en dat is ook in de volgende video te zien! In de dierentuin brengen alle dieren een lach op het gezicht van de kleine jongen. Maar wanneer hij in de verte het verblijf van de gorilla’s ziet is Isaiah niet meer te houden. De kleine Isaiah rent richting het verblijf van de gorilla’s om ze beter te kunnen zien. Niemand had verwacht hoe de kleine gorilla op de enthousiaste Isaiah zou reageren!

gorilla-fun

Wanneer Isaiah bij de glazen afscheiding van het gorilla verblijf aankomt klimt hij direct op de stenen omranding van het verblijf. Zo kan hij de kleine gorilla met de naam Kamolu nog beter zien. Wanneer je de twee samen ziet zijn ze precies even groot! Wanneer de jonge gorilla Isaiah ziet zie je dat hij gelijkt geïnteresseerd is in zijn speelmaatje!

De twee besluiten een lief en grappig potje kiekeboe te spelen! Isaiah rent kraaiend van de pret achter Kamolu aan! Kamolu probeert op zijn beurt zich steeds te verstoppen voor de vrolijke peuter.

Deze interactie tussen de twee jonkies is enorm aandoenlijk! Mijn hart smelt een beetje wanneer ik deze twee samen zie spelen.