Peuter rent naar een kleine gorilla, niemand had verwacht wat er toen gebeurde!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 2-jarige Isaiah gaat samen met zijn ouders naar de Columbus Zoo in Powell, Ohio.

Het is voor de peuter de eerste keer dat hij naar een dierentuin gaat en hij kijkt zijn ogen uit! Isaiah is dol op dieren en dat is ook in de volgende video te zien! In de dierentuin brengen alle dieren een lach op het gezicht van de kleine jongen. Maar wanneer hij in de verte het verblijf van de gorilla’s ziet is Isaiah niet meer te houden. De kleine Isaiah rent richting het verblijf van de gorilla’s om ze beter te kunnen zien. Niemand had verwacht hoe de kleine gorilla op de enthousiaste Isaiah zou reageren!

gorilla-fun

Wanneer Isaiah bij de glazen afscheiding van het gorilla verblijf aankomt klimt hij direct op de stenen omranding van het verblijf. Zo kan hij de kleine gorilla met de naam Kamolu nog beter zien. Wanneer je de twee samen ziet zijn ze precies even groot! Wanneer de jonge gorilla Isaiah ziet zie je dat hij gelijkt geïnteresseerd is in zijn speelmaatje!

De twee besluiten een lief en grappig potje kiekeboe te spelen! Isaiah rent kraaiend van de pret achter Kamolu aan! Kamolu probeert op zijn beurt zich steeds te verstoppen voor de vrolijke peuter.

Deze interactie tussen de twee jonkies is enorm aandoenlijk! Mijn hart smelt een beetje wanneer ik deze twee samen zie spelen.

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt