Dit 4-jarige jongetje belt het alarmnummer met vragen over zijn huiswerk, Het antwoord van de agent? Onbetaalbaar

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een moeder vertelde ooit aan haar zoontje: ‘Zoon, als je ooit in de problemen zit, bel altijd het alarmnummer!’

Zo geschiedde het. Dit 4-jarige jongetje had namelijk ontzettend veel moeite met zijn wiskunde huiswerk, dus belde hij de politie die hem misschien wel kon helpen. Gelukkig voor hem nam er een erg leuke politieagent de telefoon op, die hem oprecht probeerde te helpen met zijn huiswerk, hij overwoog zelf om iemand die kant op te sturen om het jongetje een handje te helpen!

alarm

Helaas duurde het niet lang totdat het gesprek abrupt onderbroken toen zijn moeder hoogte kreeg van zijn opmerkelijke actie door het alarmnummer te bellen. Er werd snel door zijn moeder toen ze erachter kwam wat er precies gaande was.

Dit is misschien wel het leukste telefoongesprek die ik ooit heb gezien! De meeste zullen zegen: “Een 4-jarig jongetje met huiswerk?” Ik denk persoonlijk dat 4 maal 4 een vrij normale schoolopdracht is voor een 4-jarige. Of misschien is hij wel ontzettend hoogbegaafd, je weet het nooit..

Bekijk hieronder het volledige telefoongesprek tussen de alarmcentrale medewerker en de 4-jarige peuter. Ook zo van genoten? Vergeet dit verhaal dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!