Hij pest een meisje via het internet. Wat hij niet weet is dat ze een getraind vechtsportster is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Pesten is iets van alle tijden. We doen al jaren ons best om dit probleem op te lossen. Maar eerlijk is eerlijk, het is gewoon heel lastig om te voorkomen.

Het is moeilijk om pesten te classificeren en vooral te controleren. Dat laatste is vooral heel lastig geworden sinds de komst van computers. Te veel kinderen worden online het slachtoffer van pestpartijen. De lafaards die online pesten proberen vaak anoniem te blijven. Ze gebruiken sociale media om op hun slachtoffer te jagen. Cyberpesten is verschrikkelijk, het kan iemand zijn zelfvertrouwen schaden en in extreme gevallen mensen aanzetten tot zelfmoord, wat al tientallen keren is gebeurd.

pesten

Daarom is het goed om verhalen te horen en zien waar de gepeste voor zichzelf opkomt. Als de pestkop dan een pak slaag krijgt kunnen we wel een oogje dichtknijpen, ook al is geweld nooit de oplossing.

Zo was het ook het geval van het volgende meisje. Ze werd gepest door een jongen op Facebook. Toen ze erachter kwam wie het was confronteerde ze hem op school. De pestkop gooide water in het meisje haar gezicht. Wat hij niet wist is dat het meisje aardig getraind is in vechtsport.

Geweld is nooit de oplossing maar soms moeten pestkoppen hun lesje leren op de harde manier. DEEL dit bericht als jij het hier ook mee eens bent!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!