Gwen Stefani ziet een kind in het publiek dat gepest wordt. Maar wanneer hij op het podium klimt? Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bakken met fans kwamen recentelijk bijeen om Gwen Stefani live te zien optreden op Palm Beach, Florida.

Wanneer Gwen in het publiek keek, zag ze een moeder die een Gwen voor het hele publiek op wat er op de poster stond: “Mijn zoon is jarenlang gepest op school. Iedere dag kwam hij huilend naar huis. Het enige wat hem liet lachen was jouw muziek.”

Het was doormiddel van Stefani’s muziek dat Brandon moed en zelfvertrouwen hield in de moeilijkste tijd van zijn leven. In de onderstaande video reageert Stefani op de hartverscheurende boodschap. Ze twijfelde geen moment en zei tegen Brandon: “Kom nu op het podium!”

gwen

Dit was het moment dat het leven van Brandon voorgoed veranderde. Het publiek laat de jonge Brandon naar voren komen, waarna hij het podium op klimt en slechts centimeters van zijn allergrootste idool staat. Maar wanneer Stefani zijn arm vastpakt en die met trots in de lucht houdt, hield Brian het niet droog.

Stefani besloot dit memorabele moment te gebruiken om te delen met haar fans op Facebook. Ze stuurde het volgende bericht de wereld in: “Ongeveer 3 jaar geleden had ik het ontzettend moeilijk. Ik hoopte dat ik op een dag mijn talent kon gebruiken om een verschil te kunnen maken. Afgelopen nacht was Brandon het antwoord op mijn gebeden..”

Niet alleen mocht Brandon het podium opkomen, na de show werd de hele familie backstage uitgenodigd, om nog even in alle rust na te praten met Stefani en haar familie. Een onvergetelijk moment kan ik mij voorstellen!