Het jurylid z’n ogen vullen zich met tranen zodra hij DIT nummer zingt. Op 1:30 kreeg ik kippenvel…!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De competitie in talentenjachten wordt steeds nauwer. Dat zie je in alles terug. Ieder jaar zien we weer de meest uiteenlopende acts voorbij komen. Het is daarom ook belangrijk dat je je beste beentje voorzet.

Als de auditie rondes over zijn, blijven de sterkste over. Vanaf dat moment is het de bedoeling dat de auditanten de juryleden iedere week weer weten te verbazen. Zeker als je het hebt over zangers en zangeressen. De competitie op muzikaal gebied is om te snijden. Je moet dus over een exceptioneel talent beschikken om het door te schoppen tot de eindrondes. Brian Justin is één van die talenten, die in de eerste ronde het nummer “Somebody to Love” coverde. Nu is dat nummer van Freddie Mercury al ongelooflijk lastig om te kunnen zingen. Echter, in de opeenvolgende ronde (en tevens de video die je zo gaat bekijken), zingt hij zijn versie van Radiohead’s “Creep”.

jurylid

Dit nummer wordt gezien als één van de bekendste nummers, door de emotionele lyrics die gezongen worden.

Zodra hij begint te zingen zie je direct wat voor impact het heeft op de juryleden, met in het bijzonder Mandel. Zijn gezichtsuitdrukking zegt alles over de manier waarop Justin het nummer overbrengt naar het publiek en alle juryleden. Het is dan ook geen wonder dat de juryleden een traantje moesten wegpinken.

Bekijk zijn geweldige optreden in de onderstaande video!