dwarslaesie patiënt gebruikt zijn rolstoel om zijn dochter mee te nemen op allerlei avonturen. Wat een prachtig verhaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Families komen in allerlei soorten en maken.

En ondanks dat sommige families misschien niet het sterotype van een “normale” familie waarmaken, betekent dat natuurlijk niet dat ze geen pret met elkaar kunnen hebben.
Sommige families hebben ouders of kinderen met uiteenlopende handicaps. Neem bijvoorbeeld de vader uit het volgende verhaal.

Glen Dick uit Pennsylvania had een gelijkwaardige situatie. Op zijn 25 had hij een ongeluk waarbij hij gehandicapt raakte op 25-jarige leeftijd.

Maar dat stopt hem niet om ontzettend veel pret te hebben met zijn vrouw en dochter. hij heeft zelfs al zijn unieke ervaringen met zijn familie opgeschreven in de vorm van een kinderboek. Hun verhaal is een inspiratie voor ontzettend veel mensen wereldwijd.

Bekijk maar eens het onderstaande verhaal om erachter te komen hoe hun leven in elkaar zit.

Dad and girl wheelchair story

Glen Dick raakte verlamd nadat hij zijn nek brak op 25-jarige leeftijd. Hij was bang dat hij nooit meer een normaal leven zou kunnen lijden door zijn handicap.

Maar toen ontmoette hij zijn vrouw Monica, en niet lang daarna kregen ze hun eerste dochter genaamd Elaina.

Dad and girl wheelchair story

Het meisje en haar vader delen een bijzondere band vanaf het eerste moment dat ze op zijn schoot werd gezet.

“Het is geweldig om Glen en Elaina samen te zien. Ze delen een ontzettend bijzondere band samen. Een band die ik nog nooit eerder heb gezien tussen een vader en zijn dochter,” aldus Elaina.

Dad and girl wheelchair story

De familie heeft inmiddels allerlei avonturen beleefd, met onder andere sleeën, kajakken en lange tochten door de bergen.

Dick’s handicap houdt hem om geen enkele manier tegen om al deze dingen te beleven samen met zijn familie. Zijn 6-jarige dochter Elaina heeft hem de zin van het leven weer terug gegeven.

Dad and girl wheelchair story

Hij heeft zelfs al hun avonturen opgeschreven in een kinderboek genaamd: “We Can Go Anywhere: My Adventures On Daddy’s Chair.

Een ontzettend inspirerend voorbeeld over hoe een relatie met je kinderen het leven kan veranderen.

Dad and girl wheelchair story

“Ik ben zo blij dat het boek, wat geïnspireerd is op de relatie met mijn dochter, laat zien dat kinderen als volwassenen verder te leren kijken dan hun beperkingen.”

Dad and girl wheelchair story

Glen en Elaina zullen snel langs ziekenhuizen en revalidatiecentra gaan om kopieën van het boek uit te delen.

Hopelijk zal het boek anderen inspireren om te leren dat niets onmogelijk is in het leven. Je kan je leven lijden op de manier die jij wilt.

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!