Hij Klemt 2 Papierklemmen Vast Aan Het Rek Van Zijn Koelkast Om Een Briljante Reden Waar Ik Nooit Aan Zou Hebben Gedacht.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je aan een papierklem denkt, denk je meteen aan stapels papieren die bij elkaar worden gehouden op kantoor.

Hoewel deze handige dingen hier eigenlijk ook voor bedoeld zijn, weten veel mensen niet dat er nog veel meer toepassingsmogelijkheden bestaan voor dit eenvoudige klemmetje. Nu we het toch over kantoorartikelen hebben, kun je de klem bijvoorbeeld ook gebruiken voor het bij elkaar houden van kabels, maar ook buiten kantoor zijn de mogelijkheden met de papierklem eindeloos. Zo kun je er een gebruiken als steun voor in de koelkast om te voorkomen dat je flesjes over het gehele rek rollen. Dit gaat mij echt helpen bij het ordenen van mijn huis!

papierklem, papierklemmen, kantoorbenodigdheden, kantoorartikelen

ZIE OOK: Hij knipt de bovenkant van een ballon af, maar kijk wat hij vervolgens doet. Ik ga dit gelijk proberen!

Kipkay maakte onderstaande video met 12 tips voor alternatief gebruik van een papierklem, zoals een home button beschermer voor de iPad, een ‘bierstander’ in de koelkast en een broekclip voor mountainbikers. Papierklemmen zijn te koop in een kantoorhandel of misschien heb je ze zelfs al wel ergens op kantoor liggen. Heb jij nog tips voor toepassingen van zo’n papierklem of andere dagelijkse items die voor iets anders gebruikt kunnen worden? Laat het weten in de reacties en vergeet deze nuttige video niet te delen met je vrienden op Facebook als je er iets aan hebt gehad!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!