Ze Dompelt Het Ei In Water Met Nagellak Erin. Het Resultaat? Dit Is Het Allermooiste Paasei!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Binnenkort is het alweer Pasen en dus is het bijna tijd voor de leukste paasklus: de paaseieren versieren! Erg leuk om samen met je (klein)kinderen te doen.

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om paaseieren te versieren, is de methode uit deze video echt heel eenvoudig. Bovendien is het eindresultaat prachtig en het scheelt stiekem ook behoorlijk in de tijd. Alles wat je nodig hebt is een kom met warm water en wat restjes nagellak. Dat kan een enkele kleur zijn, maar het mogen ook meerdere kleuren door elkaar heen zijn; het is puur wat jij leuk vindt. Het resultaat is een paasei met een prachtig kunstzinnig patroon! Naast dit creatieve ideetje, staan in de onderstaande video nog twee andere tips.

paaseitjes

ZIE OOK: Hij doet chocolade paaseitjes in een ballon, maar wacht totdat je het eindresultaat ziet!

Met behulp van kleurstof en elastiekjes maak je prachtige eieren met streepjes. Tenslotte kun je met kleurrijke servetten en eiwit de mooiste gedecoreerde eieren maken. Erg leuk om te doen met de (klein)kinderen. Ik kan niet wachten om te beginnen! Vond je dit ideetje ook zo leuk, vergeet deze video dan niet te delen met alle creatievelingen op Facebook.