Hij Voegt Kleurstof Toe Aan Rijst. Kijk Wat Er Gebeurt Als Hij Er Een Ei Bij Doet.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het versieren van paaseieren is een leuke activiteit om te doen met kinderen. Er zijn een hoop manieren om kleurrijke eieren te maken zonder gebruik te maken van de traditionele methodes.

In de onderstaande video maakt SurpriseFunTV gebruik van zo’n ongebruikelijke methode om paaseieren te versieren. Door gebruik te maken van ingredienten die je normaal gesproken niet zou gebruiken, zullen de (klein)kinderen dit extra leuk vinden. Het beste van alles is dat je voor dit project geen speciaal setje nodig hebt. Je hebt het volgende nodig: witte rijst, kleurstof, wegwerp bekertjes met deksel en eieren. Om te beginnen doe je wat rijst in een bekertje. Vervolgens voeg je er kleurstof aan toe. Schud het door elkaar en leg het ei in het bekertje.

paaseieren versieren

GERELATEERD: Hij doet chocolade paaseitjes in een ballon, maar wacht totdat je het eindresultaat ziet!

Voilà, nu heeft het ei een leuk kleurtje! Je kunt van zoveel kleuren gebruik maken als je wilt. Makkelijker dan dit kan bijna niet, toch? Bekijk in de onderstaande video hoe je dit precies doet en vergeet dit ideetje niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!