5 paarden staan opgesteld voor het hek. Maar kijk eens goed naar de verrassing die op hen wacht.. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als er één ding is waar ik van hou, dan zijn dat paarden. Alles wat met paarden of minipaarden te maken heeft laat mijn hart smelten.

Dat is ook precies de reden waarom de volgende video mijn persoonlijke favoriet is geworden. Pippin is een miniatuur hengst die van niets liever houdt dan lekker galopperen en spelen met zijn familie. Hij leidt een gelukkig en gezond leven, en is daarnaast ook nog eens ontzettend goed getraind. In de onderstaande video ontmoet Pippin een horde paarden. Het is liefde op het eerste gezicht, van beiden kanten. Deze lieve en tedere interactie is iets wat je niet snel zal vergeten. Met zijn grootte en gewicht is Pippin ontzettend klein vergeleken met de andere hengsten.

paarden

Mijn favoriete gedeelte is wanneer de rest van de paarden nieuwsgierig naar Pippin aan het kijken is, waarna ze naar het hek galopperen om hem persoonlijk te ontmoeten. Dit zal resulteren in een prachtige nieuwe vriendschap! Wacht maar tot je op het einde van de video komt.. Wat een ongelooflijk leuke en lieve video!