Ze Ziet 7 Gigantische Paarden Slapen In Een Kleine Stal, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als Ze Begint Te Filmen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Liz Mitten Ryan nietsvermoedend over haar terrein liep, hoorde ze een vreemd geluid uit de stal komen. Ze besloot een kijkje te nemen, maar wat ze daar aantrof…

Een groep paarden lag ongegeneerd te snurken en uit te buiken nadat ze ’s ochtends lekker hadden gegeten. Er lag vers strooisel in de paardenstal, en het was duidelijk dat de paarden daar intens van aan het genieten waren. Liz beheert een speciaal toevluchtsoord voor paarden, Equinisity. Mensen uit alle hoeken van de wereld komen hier om te kijken hoe paarden in het wild leven en om te ervaren hoe het is om in de natuur te leven. Hoewel alle paarden op de boerderij zijn gefokt, lopen ze voor het grootste deel vrij rond op de 130 hectare grond van het terrein van Liz.

paardenstal, paardenvoer, voer voor paarden

ZIE OOK: Wij geloofden niet in sprookjes, totdat we dit betoverende Friese paard zagen!

Liz publiceerde deze video voornamelijk voor de lol, maar ook om een andere kant van paarden te laten zien. “Ik wilde laten zien hoe ontspannen en gelukkig paarden kunnen zijn, en hoe relaxed ze zijn gaan liggen om uit te rusten in een veilige omgeving, terwijl er ook bezoekers aanwezig zijn,” zegt ze. “Ze vinden dat goed, omdat ze zich veilig en geliefd voelen.” Bekijk de mooie video hieronder. Heb je vrienden die van paarden houden, vergeet deze video dan niet met hen te delen op Facebook, want zij mogen dit toch absoluut niet missen?

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!