Ze Herenigd Een Paard Met Zijn Oude Vriend. Maar Kijk Goed Naar Het Paard In Het Rood…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Weten paarden elkaar te herinneren en hebben ze emoties? Je staat op het punt het te ontdekken, en ik heb het gevoel dat het je tot tranen toe zal roeren. Maak kennis met Arthur; een paard dat Sue gefokt had, maar helaas moest afstaan. In december 2012 kocht ze hem weer terug. Tijdens de periode dat Arthur afwezig was, hielden twee speelkameraadjes van Arthur haar gezelschap. William is altijd al met Arthur geweest sinds ze veulens waren en Harry kwam er een jaar later als veulen bij. Harry en William hebben hun leven met veel andere paarden en pony’s gedeeld sinds het voorjaar van 2009. Zou Arthur — nu een volbloed sportpaard van achtenhalf jaar oud — enige herinnering hebben van de twee pony vriendjes met wie hij zijn jeugd deelde?

paarden

En zouden William en Harry erkennen dat hij ooit hun beste vriend was? Om daar achter te komen regelde Sue een reünie op een Engels veld waar William en Harry ooit hadden geleefd. Ze riep filmmaker Bruce Selkirk op om naar de reünie te komen en het op camera vast te leggen. De vijf minuten durende film die je gaat zien is de bewerking van bijna een uur van buitengewone beelden.

Onthoud dat Mustons Field, de plek waar de drie paarden samen zijn opgegroeid, al verkocht was op het moment dat de reünie plaatsvond; voor de paarden was het dus weer een vreemde omgeving. Sue plaatste recentelijk een update, “Het is nu april 2015 en ik vond dat ik jullie even een update moest geven. Arthur, William en Harry zijn nog steeds samen en vol van vreugde, net als ik! We hebben nu een prachtig huis in South Dartmoor waar we verschillende paardenevenementen organiseren.”

Bekijk de emotionele reünie van de paarden hieronder en vergeet hem niet te delen als je erdoor geraakt bent!