Het paard vecht voor zijn leven in het moeras. Maar als deze wielrenners toevallig langsrijden? Wat een HELDEN!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een groep met wielrenners was een prachtige etappe aan het fietsen door Frankrijk, toen ze plotseling iets zagen spartelen in het moeras naast de weg.

Toen de mannen een kijkje besloten te nemen zagen ze dat het een paard was, die aan het vechten voor zijn leven was. De wielrenners besloten per direct in te grijpen.
Door elke beweging raakte het paard meer en meer uitgeput, terwijl het steeds dieper wegzonk in de modder.
Maar gelukkig waren deze mannen net op tijd ter plaatse. Ze sprongen van hun fietsen af en renden naar het paard toe. Ze twijfelden geen moment.

paard1

De mannen maakten een plan. Één van de rijders sprong in het water om van achteren druk te zetten, terwijl de anderen een touw om het paard bond. De wielrenners verzonnen snel een plan hoe ze het paard zouden helpen.

paard2

De renners weigerden het paard te laten sterven. Ze vochten en vochten, en uiteindelijk, na veel inspanning werd het paard eindelijk in veiligheid gebracht. Hij was erg geschrokken, maar ontzettend blij en dankbaar dar de mannen hem hadden gered!

paard3

Het verhaal leek een slechte afloop te krijgen, maar dankzij de inzet van deze geweldige wielrenners kon het paard net op tijd gered worden. In de onderstaande video kan je de geweldige reddingsactie zien.