Zijn Paard Vecht Voor Haar Leven, Maar Toen Hij DIT Tegen Haar Zei Brak Ik Volledig.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer je eigenaar bent van een (huis)dier, dan is het verstandig om overal op voorbereid te zijn. Maar het is onmogelijk om voorbereid te zijn geweest op wat er in deze video gebeurde… Hier bij Viralmundo hebben we al heel wat emotionele reddingen voorbij zien komen. Laatst zagen we hoe een hond uit een vuilniszak werd bevrijd en nieuwe, liefdevolle baasjes vond. We vinden het altijd bijzonder om dit soort verhalen te delen, niet om te laten zien hoe erg sommige mensen met dieren kunnen omgaan, maar om juist de positieve kant te benadrukken.

paard

Hoewel sommige mensen hun eigen leven riskeren om een dier in nood te redden, maakt het uiteindelijk niet uit wat voor redder je bent, zolang je er maar voor zorgt dat je het juiste doet wanneer je een lijdend dier redt. In de volgende video deelt een boer het verhaal dat hij beschrijft als ‘de meest dramatische situatie die hij in 13 jaar heeft meegemaakt.’

Nadat één van zijn paarden door een hek rende en in zijn garage terechtkwam waar hij auto’s repareerde, viel ze door de houten planken op de grond en kwam vast te zitten in een kleine ruimte onder de grond. Het paard was niet in staat om op eigen kracht uit de ruimte te komen en er was weinig wat de boer kon doen. Hij was in staat om haar te kalmeren, maar ze moet erg wanhopig zijn geweest. De boer kon niet anders dan het paard een nachtje te laten liggen voordat de brandweer en dierenarts arriveerden.

Met een beetje hooi en veel hulp was het paard uiteindelijk in staat om op te staan zodat de mannen haar uit de ruimte konden tillen. Het paard rende opgelucht weg nadat ze gered was en inmiddels is ze volledig hersteld. Bekijk hieronder de reddingsactie. Gaf het jou ook kippenvel? Vergeet deze video dan niet te delen met vrienden op Facebook!