Een Kudde Paarden Stak De Rivier Over Toen Er Een Begon Te Verdrinken. Kijk Nu Wie Haar Kwam Redden…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op deze noodlottige dag was een wilde hengst genaamd Champ en zijn familie lekker aan het grazen langs de oever van de Salt River in het Tonto National Forest van Arizona.

Een paar minuten later arriveerde er een andere kudde wilde paarden aan de andere kant van de oever. Het duurde niet lang voordat Champ en zijn familie geïnteresseerd waren in hun nieuwe buren. Nieuwsgierig begonnen er een paar de rivier over te steken. Plotseling werd het merrieveulen uit de groep meegesleurd door de sterke stroming van het water. Ze ging zelfs even kopje onder. Champ probeerde het merrieveulen bij haar nekvel te pakken, maar het wilde niet lukken.

paarden-in-water

ZIE OOK: Ze herenigd een paard met zijn oude vriend, maar kijk goed naar het paard in het rood…

Champ verliet de groep en besloot haar achterna te gaan. Hij pakte haar bij haar nek en hielp haar terug naar de oever. Hij liet niet los voordat hij zeker wist dat ze veilig was. Gechoqueerd rende het veulen snel naar haar moeder. Toen alles onder controle was, probeerde Champ naar de overkant van de rivier te gaan om de andere hengsten te groeten. Wat zijn wilde paarden toch ongelooflijk mooie dieren! Bekijk het complete verhaal in de video hieronder en vergeet deze niet te delen met alle paardenliefhebbers op Facebook!