Jongen Loopt Gevaarlijk Dicht Bij De Benen Van Het Paard, Maar Wat Er Dan Gebeurt Is Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze video van een jongen en een paard is inmiddels al meer dan vijf miljoen keer bekeken, en zodra je de video ziet zul je helemaal begrijpen waarom.

“Ik werk al 15 jaar lang met paarden en ik ben steeds meer onder de indruk van hun enorme emotionele intelligentie en hoe goed ze bijvoorbeeld “speciale” kinderen kunnen aanvoelen,” vertelt de moeder van de 4-jarige jongen. “Mijn zoon Erez lijdt aan het Syndroom van Williams, hij is één van de 150 mensen met deze ziekte in Israël, het land waar we wonen. Een van de dingen waarmee hij worstelt is hoe hij contact moet maken met mensen. Hij is erg lief en blij als hij aandacht krijgt, maar hij weet niet echt weet hoe hij zich moet gedragen ten opzichte van anderen.”

paard

In de video zien we hoe Erez voor het eerst in aanraking komt met een paard. Het paard blijft kalm en hun eerste ontmoeting schijnt goed te verlopen. De moeder vertelt verder, “Toen we thuis kwamen en ik de video zag, realiseerde ik me de kracht van deze ontmoeting. Het paard volgde elke stap van mijn zoon en laat zich benaderen. Toen mijn zoon de benen van het paard omhelsde en echt dichtbij stond, verroerde hij zich geen millimeter, alsof hij bang was dat zij hem pijn zou doen.”

Het is prachtig om deze band tussen paard en kind te zien. Vergeet deze video daarom niet te delen met je vrienden als je ook onder de indruk bent van deze ontmoeting.