Elke Keer Als Hij De Schuur Probeert Te Verlaten, Doet Het Paard DIT Met Zijn Hoofd. Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Of je nu een huisdier hebt of niet, deze schattige video van Levi het paard zal gegarandeerd een glimlach op je gezicht brengen.

In de clip heeft Levi deze man nog maar net ontmoet, maar dat weerhoudt hem niet van het vragen om een nekmassage. Het prachtige paard kan er gewoon geen genoeg van krijgen en geef hem eens ongelijk, want wie houdt er nou niet van een lekkere massage?!

paardenstal

Hoewel het niet ongewoon is voor paarden om van menselijke aandacht te houden, blijft het elke keer weer hartverwarmend om te zien. Maar de video wordt nog leuker, want wacht tot je ziet wat Levi doet wanneer zijn nieuwe vriend, Tom Dunn, probeert weg te lopen. Tom probeert namelijk de paardenstal te verlaten, maar daar is Levi het absoluut niet mee eens! Bekijk het hilarische moment hieronder. Vertoont jouw hond, kat of paard ook wel eens soortgelijk gedrag? Laat het weten in de reacties en vergeet deze video niet te DELEN met alle paardenliefhebbers op Facebook als je genoten hebt van deze liefdevolle interactie tussen mens en paard.