Deze Ballerina Begon Te Dansen, Maar Toen Het Paard DIT Deed Viel Mijn Mond Open.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben je fan van muziek? Dans? Paarden? Dan hebben wij de perfecte video voor je gevonden! In de herfst van 2012 creëerde het nagellak merk OPI deze korte film genaamd ‘Instinct of Color’. Het resultaat is een van de meest verbluffende commercials die ik OOIT heb gezien. OPI schakelde het reclamebureau DAN Paris in. Samen creëerden ze iets dat zo briljant is dat je het met eigen ogen zou moeten zien. Suzi Weiss-Fischmann, uitvoerend vice-president en artdirector van OPI, vertelt, “Vandaag de dag is nagellak in staat om gevoelens en emoties over te brengen.

paard

Zo ziet de buitenwereld aan jouw uiterlijk wat jij aan de binnenkant voelt. In deze korte film zie je vier vrouwen die communiceren door middel van dans en kleur. Met een getrainde Volbloed die de bewegingen van de dansers perfect kon repliceren, waren we in staat om de unieke, energieke en creatieve cultuur over te brengen, wat uiteindelijk het doel van ons merk is.”

Maar de echte ster van de show is natuurlijk het schitterende paard genaamd Lady in Black. Dit paard is getraind door de Franse paardensport stunt trainer Mario Luraschi. Hoewel sommige dressuur bewegingen authentiek zijn, zijn de ongelooflijke bewegingen van Lady in Black mede te danken aan de zeer vaardige Photoshoppers.

Geanimeerd of niet, deze commercial gaat veel verder dan een normale reclame voor een schoonheidsproduct. Wat een meesterwerk! Bekijk Instinct of Color in de onderstaande video en vergeet hem niet te delen met je vrienden als je er net zo van hebt genoten als wij!