Ze werd belaagd door iemand met slechte bedoelingen. Maar wat hij niet wist was dat ze de zwarte band in karate had!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het had slecht kunnen aflopen voor de 25-jarige Taela Jade Davis toen zij op 9 mei op klaarlichte dag werd aangevallen in Melbourne, Australië.

Een vreemde man pakte haar van achteren vast, wierp haar op de grond en probeerde haar letterlijk de kleren van haar lijf te trekken. Echter, wat de man niet wist is dat Taela al 15 jaar op hoog niveau karate beoefend. Toen ze hulpeloos in de greep van de man op de grond lag, stroomde de adrenaline door haar lichaam. Op dat moment wonnen haar instincten het van de angst die ze voelde. “Ik weiger één van die vrouwen te worden die overvallen en verkracht wordt wanneer ze zich buitenshuis begeven,” aldus Taela.

karate

“Het lukte me om mijn been uit zijn greep los te krijgen. Ik schopte hem zodat hij zijn evenwicht verloor. Ik besefte vrijwel direct dat hij niet op zou geven, dus besloot ik om hem zoveel mogelijk te verwonden.”

“Ik sloeg hem met al mijn kracht op zijn neus zodat hij begon te bloeden, maar hij pakte me opnieuw vast. Ik schopte hem toen verschillende keren in zijn kruis en riep tegelijkertijd om hulp. Mensen in de buurt hoorden mij en beseften wat er gaande was. De man werd bang en rende zo hard hij kon weg.”

Taela besloot haar verhaal op Facebook te delen: “Ik ben hier als winnaar uitgekomen. Ik weet bijna zeker dat ik zowel zijn neus als rib heb gebroken. Zijn edele delen zullen bont en blauw zijn.”

karate1

De karateleraar van Taela is trots en blij dat ze zich zo goed heeft kunnen verdedigen, en zich enigszins ongeschonden uit deze situatie heeft gered.

Ik bewonder deze vrouw om haar moed, en vind dat dit verhaal het waard is om gedeeld te worden met de wereld. Verkrachting is helaas een van de grootste problemen van de moderne tijd en moeten hier dus zoveel mogelijk informatie over verspreiden.