Haar tienerdochter overleed. Maar 5500 kilometer verderop vindt een vreemde DIT op de stoep. Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2014 overleed Vicky Pyne’s dochter Alice aan de gevolgen van Hodgkin Lymfoom. Alice wist op haar 16de levensjaar al dat ze het niet zou overleven.

Ze besloot een bijzonder item te bewaren voor haar moeder. Alice maakte een zilveren ketting met twee harten – één met haar vingerafdruk, en de andere van de vingerafdruk van haar zus.

Vanaf het moment dat Vicky de ketting kreeg, had ze het nog nooit afgedaan. Alice overleed op 17-jarige leeftijd. Ongeveer een jaar later reisde Vicky naar New York voor de eerste keer. Terwijl ze foto’s aan het maken was van de stad, en aan het genieten was van de toeristische attracties, voelde ze aan haar nek, zoals ze zo vaak deed. De ketting was nergens meer te bekennen.

ziekte1

Volledig in paniek probeerde ze de ketting terug te vinden, zonder succes. Hart gebroken en verdrietig reisde Vicky terug naar Manchester, Verenigd Koninkrijk. Ze kon niet geloven dat ze haar geliefde ketting was kwijtgeraakt. Maar ze gaf niet op. Eenmaal thuisgekomen deed ze direct een oproep op Facebook. Maar hoe groot was de kans dat iemand de ketting daadwerkelijk terug had gevonden, en bereid was om terug te geven? Groter dan je denkt.. Kijk maar eens mee naar de volgende video.