Dol op chocoladetoetjes? Dan is het volgende dessert echt iets voor jou! Wanneer je als chefkok maar genoeg fantasie hebt, kan je de lekkerste dingen bereiden en kan het resultaat echt geweldig zijn. Zo kunnen gasten van het The Oitavos Hotel genieten van dit originele dessert. Het dessert wordt bereid door de Portugese chef Joaquim de Sousa, die verbonden is aan Restaurant Ipsylon – Hotel The Oitavos – in Lissabon.
En het moet haast wel het meest perfecte nagerecht ooit zijn. Voornamelijk omdat het chocolade bevat, maar ook omdat er bloemen en warme room aan te pas komen én het een bijzondere verrassing in petto heeft. Op het eerste gezicht lijkt het op een gewoon chocoladetoetje. Maar dan schenkt Sousa warme room bij het dessert en gebeurt er iets ongelooflijks. Na het zien van deze video heb ik officieel besloten om voor mijn volgende vakantie een ticket naar Lissabon te boeken en een bezoek te brengen aan het Ipsylon restaurant waar chef Sousa dit overheerlijke dessert op tafel zet!
[goviral_player]