Oudere dame schaamt zich voor haar handen, maar dan vertelt een jonge vrouw haar DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer we ouder worden, met name in je pubertijd, krijg je te maken met onzekerheden.

Als je denkt dat dit na je tienerjaren voorbij is heb je het mis. De meeste volwassenen hebben ook onzekerheden en proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan.Maar wanneer bepaalde onzekerheden verdwijnen ontstaan er weer nieuwe waar je als tiener zelfs nooit over hebt nagedacht..

Het komt vaker voor dat ouderen zich onzeker voelen over hun handen. Wanneer ouderdomsvlekjes, aderen en rimpels zichtbaar worden is het verouderingsproces toch wel erg duidelijk zichtbaar. Het is begrijpelijk wanneer je deze tekenen van ouderdom liever verstopt. Maar er is een hele goede reden waarom je dit juist niet moet doen! De volgende dame kwam hier ook achter..

Brandalyn Mae Porter is een verpleegster die werkt met ouderen. Laatste deelde ze een aangrijpend verhaal op Facebook over één van de bewoners van het bejaardentehuis. De dame in kwestie was net naar het tehuis verhuist en kreeg daarom een welkoms cadeautje. Het personeel trakteerde haar op een manicure. Brandalyn en de dame kletsen gezellig terwijl haar nagels worden gedaan. Ze vraagt welke kleur de dame graag op haar nagels zou willen. Ze kan kiezen uit ontelbare felle prachtige kleuren. Maar de dame antwoord: “doorzichtig graag, ik wil geen aandacht vestigen op mijn lelijke handen”.

hand 1

Brandalyn antwoordt de dame met het volgende: “Uw handen vertellen uw levensverhaal. Ze vertellen het verhaal van liefde, zorg en avontuur. Deze handen hebben dingen aangeraakt en gedragen waarvan de meeste mensen alleen maar mogen wensen dat zij dat ook op een dag mogen doen”.

De oudere dame koos na het horen van deze woorden voor een mooie roze kleur! Soms vinden anderen de dingen die wij zelf niet mooi vinden aan onszelf juist prachtig!

hand 2

Sindsdien laat ze zich niet meer tegenhouden door haar onzekerheden en kiest ze keer op keer voor een opvallende nagellak! En gelijk heeft ze!

Wat een mooie boodschap van Brandalyn. Deel dit bericht met je vrienden op Facebook als je ook zo onder de indruk bent van haar mooie woorden!

hand 4