Deze Oude Pitbull Versloeg Kanker, Bekijk Nu Wat Zijn Baasje In Deze Doos Had Gestopt. Tranen In Mijn Ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Alle honden zouden zoals hem behandeld moeten worden, ongeacht het ras. Wallace de Pitbull is een geweldige hond die, toen deze video opgenomen werd, alle verwachtingen had overtroffen. Na een diagnose met hemangiosarcoma, een kwaadaardig tumor van de bloedvaten, werd vastgesteld dat Wallace nog twee tot drie maanden te leven had — maar zijn baasje wist dat hij een vechter was. Wallace wist het uiteindelijk te overleven en in deze video vieren we zijn 11e verjaardag nadat hij zeven maanden lang geen chemotherapie had gehad.

pitbull hond

Om ervoor te zorgen dat zijn dag extra speciaal was, gaf zijn baasje hem het meest ongelooflijke verjaardagscadeau: een doos vol met snoepjes, speeltjes en goodies. Toen Wallace de doos uitpakte en zag wat er in zat, sprongen de tranen in mijn ogen. Moet je eens zien hoe blij hij is! Ik denk niet dat het mogelijk is om deze video te bekijken zonder een traantje weg te hoeven pinken.

Helaas is Wallace kort na deze speciale dag overleden. Zijn familie richtte de Wallace the Pit Bull Foundation op om de herinneringen in stand te houden en om het leven van honden en hun baasjes te verbeteren. Dankzij de kracht van het internet zal deze prachtige video voor altijd blijven bestaan. Wees niet bang om na afloop van deze ontroerende video dit mooie moment te delen met vrienden op Facebook.