Michael Bublé denkt dat het publiek voor hem applaudisseert. Maar kijk eens wie er achter hem op de trap staat.. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze video heb ik speciaal opgezocht voor de dames en heren die van Michael Bublé houden. Als je bekend bent met deze wereldberoemde pop en soul artiest weet je waarschijnlijk ook dat Michael bekent staat om zijn humor en verdere entertainment op het podium.

Het is niet zomaar een optreden, het is een show vol met entertainment en verrassingen! Voordat Michael in de video verder gaat met zijn eigen repertoire, besluit hij zijn goede vriend en zanger Josh Groban een beetje belachelijk te maken. Hij imiteert zijn goede vriend op een geweldige manier! Echter, voordat Michael zijn grap af heeft kunnen maken verschijnt er plotseling iets achter hem. Boven op de trap achter Michael verschijnt plotseling een langharige man. Kan jij al raden wie het is? Ik kan gewoon niet stoppen met lachen!

buble

Niet alleen zijn deze twee mannen individueel enorm getalenteerde zangers, als ze een duet besluiten te zingen laten ze iedereen in de zaal sprakeloos achter. Ik had niet gedacht dat hun stemmen gecombineerd zo ongelooflijk mooi klinken. Momenten als het koppel hun duet start, werd ik letterlijk van mijn stoel geblazen! Bekijk hieronder de bijzondere video, die inmiddels al miljoenen keren is bekeken en gedeeld, en ik kan begrijpen waarom!