21 Jaar Geleden Wisten Patrick Swayze En Zijn Vrouw Iedereen Te Raken Met DIT Prachtige Optreden. Te Gek!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het jaar was 1994. Het podium waar ze op stonden was van de World Music Awards. En voor de eerste keer op de internationale televisie — en voor de eerste keer met zijn vrouw — danste Patrick Swayze met Lisa Niemi op het nummer  “All The Man That I Need”.

Dit deden ze als eerbetoon aan popicoon Whitney Houston. Het optreden werd gegeven vlak nadat Dirty Dancing was gereleased. Patrick Swayze was toentertijd beroemder dan ooit en dat zorgde ervoor dat er veel over dit optreden werd gesproken.

De twee ontmoetten elkaar toen ze dansles kregen van Patrick’s moeder; hierdoor ontstond een zeer sterke band die hen heeft gebracht tot een huwelijk dat uiteindelijk 34 jaar duurde.

swayze

ZIE OOK: Ze deden het licht uit toen dit danspaar opkwam, maar wat ze deden shockeerde iedereen.

Bekijk hieronder het fantastische optreden dat veel mensen wist te ontroeren. Als je goed kijkt zie je tegen het einde van de video Whitney Houston in het publiek zitten. Ze klapt enthousiast mee, wat een geweldig moment! Heb je genoten van dit optreden, vergeet deze video dan niet te DELEN met al je vrienden op Facebook, want iedereen zou deze video eigenlijk een keer gezien moeten hebben.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!