Het Publiek Wordt Stil Wanneer Hij Het Podium Betreedt, Maar DIT Hadden Ze Nooit Verwacht!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Pierre Edel het podium van de Oekraïnse versie van The Voice betrad, was het publiek meteen onder de indruk van zijn verschijning.

Maar toen hij begon te zingen werd het nog beter, want dan pas wordt duidelijk dat er onder zijn heftige uiterlijk een geweldige muzikant schuil gaat. In de zogenaamde ‘blind audition’ konden de juryleden hem niet zien, maar het publiek zag hem natuurlijk wel.

De juryleden waren zo nieuwsgierig naar het gezicht achter de geweldige stem, dat ze het niet konden laten om voor hem te drukken. Pierre slaagt erin om zowel het publiek als de juryleden te boeien met zijn krachtige optreden, en ik begrijp wel waarom iedereen onder de indruk is van Pierre’s versie van Led Zeppelin’s klassieker “Whole Lotta Love”.

zanger

Aan het einde van de video wordt duidelijk dat Pierre een 29-jarig talent is dat nog ver kan komen in de muziekwereld, mits hij daar de kans voor krijgt. Na dit optreden heeft hij die kans zeker gekregen, en ik ben ervan overtuigd dat hij het nog ver gaat schoppen. Geniet van zijn optreden hieronder en vergeet deze geweldige auditie niet te delen met je vrienden – zij zullen hier ook van onder de indruk zijn!