Gepeste Jongen Loopt Het Podium Op, Maar Kijk Naar De Reactie Van Het Publiek Als Hij Compleet Instort…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Jack Higgins, een 14-jarig jongetje dat al veel heeft meegemaakt in zijn leven. Hij is een groot deel van zijn leven gepest, alleen maar omdat hij zijn dromen achterna wou gaan.

Zijn grootste wens was namelijk om professioneel danser te worden. Maar om de een of andere reden vonden mensen dit vreemd. Ze zeiden tegen hem dat dansen voor meisjes is en dat hij maar moest gaan voetballen.

Het enige wat ze niet weten is dat dansen om kracht, discipline en doorzettingsvermogen vraagt, net als voetbal. De gepeste Jack had er genoeg van en gaf zich op voor Britain’s Got Talent, in de hoop dat hij zijn droom kon waarmaken. Tijdens zijn auditie danste hij een prachtig ballet stuk.

optreden

ZIE OOK: Dit jurylid is in shock wanneer hij ziet wie er staat te zingen op het podium… WOW!

Maar het was niet de dans waarmee hij veel mensen in de zaal wist te ontroeren. Jack vertelde zijn verhaal over zijn moeilijke tijd door het pesten. Terwijl hij op school gepest werd, was hij tijdens zijn optreden de held van de avond. Hij kreeg een staande ovatie en een simpel advies van Simon Cowell: “Weet je wat pesters niet leuk vinden? Dat het goed met je gaat.” Jack ging meteen door naar de volgende ronde. Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder en vergeet deze inspirerende video niet te delen met je vrienden op Facebook!