10-Jarig Jongetje Betreedt Het Podium Om Deze Bekende Hit Te Zingen. Maar Kijk Wie Hem Vervolgens Vergezeld… Ongelooflijk.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is niets inspirerender dan te kijken naar jonge, getalenteerde kinderen. Vooral als het gaat om kinderen met een passie voor zang en muziek.

Het komt niet vaak voor dat we onder de indruk zijn van de zangkwaliteiten van jonge kinderen, maar toen we deze twee jonge talenten hoorden zingen, stonden we perplex! Maak kennis met Celine Tam en Jeffrey Li, een jong zangduo dat je absoluut gehoord moet hebben.

De twee werden bekend toen ze samen “You Raise Me Up” zongen bij een talentenjacht in China, en nu mogen ze optreden in de show van Steve Harvey op NBC. De kleine artiesten bliezen het publiek omver met hun geweldige optreden, net zoals ze dat de eerste keer deden.

podium-zingen

ZIE OOK: 4 mannen zingen ‘Hallelujah’, maar kijk wat er gebeurt als Celine Dion invalt… KIPPENVEL!

Dit duo is niet alleen extreem getalenteerd, ze lijken zich ook nog eens prima thuis te voelen op het podium. Celine en Jeffrey ontvingen na afloop een groot applaus van het publiek én van de presentator. Bekijk het optreden hieronder, ik weet zeker dat je onder de indruk zult zijn van hun talent!