Kijk Naar Het Kleine Meisje Naast Hem Zodra Hij “You Raise Me Up” Begint Te Zingen… KIPPENVEL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hier bij Viralmundo hebben we al veel audities voor talentenjachten voorbij zien komen, maar dit is er een die we je absoluut niet willen onthouden!

Het gebeurt niet vaak dat we onder de indruk zijn van de zangkwaliteiten van jonge kinderen, maar toen we deze twee jonge talenten op het podium hoorden zingen, stonden we perplex! In de video krijgen we een optreden te zien van Jeffrey Li, een 10-jarige jongen uit Canada die beschikt over een geweldige stem.

Als hij echter een duet gaat zingen met Celine Tam, een 7-jarige zangeres uit Hong Kong, stelen ze pas echt de show. Samen staan ze op het podium als ware wereldsterren. Deze schattige kinderen zijn niet alleen extreem getalenteerd, ze lijken zich ook prima thuis te voelen op het podium.

podium zingen zangles

ZIE OOKKleine meid betreedt het podium en steelt de show wanneer ze DIT doet!

Het weet me altijd weer te verbazen als mensen moeiteloos in een andere taal kunnen zingen, laat staan als het jonge kinderen zijn! Bekijk hun optreden hieronder en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook als je onder de in druk bent van deze aanstormende talenten.

Volg ons op Facebook: