44 Jaar Geleden Schreef Hij Dit Nummer, Maar Toen Hij Het In DEZE Versie Hoorde, Hield Hij Het Niet Droog.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Muziekliefhebbers, bereid je voor op iets geweldigs. “Stairway To Heaven” werd in 1971 geschreven en wordt door velen beschouwd als een van de beste rocknummers aller tijden. En vind maar eens iemand die het daar niet mee eens is…

Het is niet makkelijk om het nummer te coveren, maar de band ‘Heart’ waagde toch een poging. In deze video wordt het nummer gecoverd door Ann en Nancy Wilson uit de band Heart. Op de drums vind je Jason, de zoon van de overleden Led Zeppelin-drummer John Bonhams. Led Zeppelin wordt tijdens dit concert gehuldigd voor hun bijdrage aan de muziek en frontman Robert Plant krijgt tranen in zijn ogen als hij zijn nummer hoort in deze gloednieuwe, unieke uitvoering.

elektrische gitaar drumstel zingen optreden

ZIE OOK: Het lijkt een normale drumgroep, maar na 10 seconden zul je totaal versteld staan!

“Stairway To Heaven” is een nummer dat live erg moeilijk uit te voeren is, met name door de opbouwende climax en de ingewikkelde zangstukken, maar Ann heeft controle over het lied en laat het publiek sprakeloos achter. We hebben deze klassieker nog nooit op deze manier gehoord en dit is eerlijk gezegd een van de beste uitvoeringen ooit! Laat je verrassen door het optreden hieronder en vergeet deze prachtig uitgevoerde cover niet te delen met je vrienden op Facebook als je er ook van hebt genoten.

Volg ons op Facebook: