Het Lijkt Een Normale Drumgroep, Maar Na 10 Seconden Zul Je Totaal Versteld Staan!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op het jaarlijkse Edinburgh Tattoo festival komen de beste muzikanten ter wereld samen. In 2003 viel het Top Secret Corps uit Bazel, Zwitserland, op en sindsdien keren zij jaarlijks terug met hun favoriete instrument: het drumstel.

The Top Secret Drum Corps werd opgericht in 1991 en heeft 25 leden die bijna dagelijks bij elkaar komen om hun nummers te repeteren.

Aan het begin van hun bestaan kreeg deze groep veel weerstand van hun geboortestad. Hun stijl week namelijk teveel af van de standaard stijlen die er in de stad bestonden. Maar vanwege het grote succes bij het publiek waren zij in staat om de critici te overtuigen van hun talent en werden zij een groot succes.

percussie instrumenten drumstel drummen drums

De groep percussionisten laat in onderstaande video een prachtig drumspektakel zien, niet alleen muzikaal, maar ook wat betreft choreografie. Zorg ervoor dat je de video tot het einde afkijkt zodat je de grote verrassing niet mist! Geniet van de drummers hieronder en vergeet deze video niet te delen op Facebook als je onder de indruk bent van het Top Secret Corps!

Volg ons op Facebook: