Deze super hippe oma’s zullen je verrassen met hun danskwaliteiten. Schitterend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tijdens de opnames voor de talentenjacht Britain’s Got Talent stond een optreden van ‘The Cocooners’ gepland. Toen er vier in oudroze geklede omaatjes het podium betraden waren de jury en het publiek al verrast. Wat deden deze schattige dametjes bij deze talentenjacht?

Maar Michelle (63), Heather (70), Lynn (80) en Maxine (75) doen ons nog meer versteld staan. Na enkele seconden toveren zij hun keurige omajurken om in schitterende gouden danspakjes.

oma-dans-optreden

Lees ook: Drie bejaarde mannen lopen het podium op en grijpen hun billen. Wanneer de muziek begint? Geweldig!

De choreografie die de dames hebben ingestudeerd is allesbehalve klassiek en ouderwets…

 Leeftijd is maar een getal en ze weigeren zich hierdoor te laten afremmen. Deel deze video met je vrienden, om te laten zien dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren.

Volg ons op Facebook:

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!